Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

1/102 

Sportdag en schoolfeest!

Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag op de Tobias. ’s Morgens hadden we gewoon periodeles, maar daarna gingen we met z’n allen naar ASV Arsenal voor de sportdag.

Deze werd georganiseerd door leerlingen van het MBO (zie eerder nieuwsbericht). Het was prachtig weer en er werd ontzettend goed gesport door de meeste leerlingen. Ondanks de warmte lieten veel leerlingen zien dat ze zich niet lieten kisten! Hadden ze net een paar ferme sprints getrokken, gingen ze daarna gerust nog 4 of 5 grote duurlooprondjes doen. Wat is het altijd bijzonder om leerlingen in een heel andere hoedanigheid te zien. Om de dag in stijl af te maken was er ’s avonds het schoolfeest. Iets minder druk dan normaal (77 leerlingen tegenover 95 vorig jaar) was het niet minder gezellig! DJ RoofOff draaide veelal hippe, harde en soms obscure plaatjes. Omdat hij met DJ-pensioen gaat, hopen we volgend jaar een nieuw DJ-talent te mogen contracteren. Dus zijn er leerlingen met DJ aspiraties, dan hopen we dat ze zich aanmelden bij hun mentor en wie weet zetten zij hier de eerste voetstappen in de DJ wereld. 

Toen iets na twaalven de laatste feestgangers de school verlaten hadden, was het voor het Tobiasteam tijd om met zware benen en een vol hoofd huiswaarts te gaan. Voldaan en tevreden. Het is ook elk jaar weer goed om te zien hoe we als team zo’n dag en avond vormgeven. Handen uit de mouwen, pedagogisch op scherp, samen met de leerlingen maar vooral: vóór de leerlingen!