Thuisonderwijs

Beste leerlingen, ouders en verzorgers,
We willen jullie melden dat wij druk bezig zijn om het thuisonderwijs te organiseren. Daarom willen we jullie een aantal belangrijke punten melden:

1. Het thuisonderwijs gaat volgende week van start. De leerlingen en de docenten/mentoren zullen dan werken en communiceren via het computerprogramma TEAMS. De nadruk ligt vooralsnog op de klassen drie en vier in verband met het examenonderwijs, maar natuurlijk krijgen ook de eerste en tweede klassen zo snel mogelijk thuisonderwijs aangeboden. Daarnaast zal er voor sommige klassen werk per post opgestuurd worden.

2. In deze eerste week van het coronavirus is het toch belangrijk om schoolwerk thuis te gaan doen. Er kan altijd gewerkt worden in de boeken voor Nederlands, Engels, economie en wiskunde. Eventuele vragen kunnen hopelijk aan ouders gesteld worden, maar natuurlijk ook even opgeschreven worden en volgende week aan de docent via het programma TEAMS gesteld worden.

We doen ons uiterste best om onder deze bijzondere omstandigheden het schoolwerk zo goed mogelijk vorm te geven, en de leerlingen zo goed mogelijk van lesstof te voorzien. Hebt u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met de mentor van uw zoon of dochter.