Lentefeest 2020!

Wauw! Wauw! Wauw! Wat een te gekke avond hadden we gisteravond op de Tobiasschool. Het eerste Lentefeest ooit op school was een enorm succes, en we spreken bij dezen de wens uit dat het een traditie gaat worden.

De ouderraad kwam een tijd geleden op het idee om een avond vol workshops te organiseren, waarin ouders en leerkrachten workshops mochten geven over iets waar hun professie of passie lag. Zo gaf operazanger Henk Poort een workshop zang, en gaf meester Melchior een workshop over Moderne Kunst. Er werd ook getekend, er werden verhalen verteld en er is overheerlijk gekookt. Ouders mochten een donatie doen in ruil voor het lekkere eten en de workshops, en er is 1065 euro opgehaald! Het geld gaat naar een pot voor de schoolreisjes, en zal zeker goed besteed worden. Hopelijk gaan we volgend jaar weer zo'n lentefeest meemaken en komen er dan weer veel ouders en leerlingen op af!