Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer in de disclaimer. akkoord

 

Menu

terug naar dashboardterug naar vorige paginaSchoolnieuws

1/150 

Examenklassen even op school

De wereld is even niet meer hetzelfde, zo lijkt het en voelt het voor ons allemaal. Het schoolwerk gaat via internet toch goed door bij alle klassen, maar voor de vierdeklassers is het een iets ingewikkelder verhaal. Zij moeten de alle schoolexamens afgerond hebben, in het bijzijn van een docent. Een onmogelijke opgave, leek het. Toch hebben we een manier gevonden....

De schoolleiding heeft afgelopen weekend een rooster gemaakt waarin het mogelijk is gemaakt om de leerlingen uit klas vier op school te laten komen. Waarom? Een PTA toets (schoolexamen) mag nu eenmaal niet thuis gemaakt worden. Dat is tegen de wet. We hebben overal in school waarschuwingsbordjes opgehangen waarop we iedereen wijzen op de 1,5 meter afstand die te allen tijde in acht gehouden moet worden.
We eisen dat iedereen zich hieraan houdt, en na afloop van de toets gaan leerlingen één voor één weer de deur uit. Er is dus geen samenscholing mogelijk binnen onze deuren van school. We zijn blij dat we op deze manier iedereen zo goed mogelijk op het examen kunnen voorbereiden, met natuurlijk een ieders veiligheid vooropgesteld.