Stage klassen drie en vier!

Ouder(s), verzorger(s) en leerlingen van klas drie en vier, opgelet:

De stage begint voor de derdeklassers op 1 april 2019 en loopt tot 19 april 2019. Dit is een oriënterende stage en de leerlingen

lopen drie weken dus een zgn. 'snuffelstage'. Ze moeten 32 uur per week werken en dit is inclusief pauzes.

Voor de vierdeklassers wordt het spannender, want deze stage begint al op maandag 29 oktober en loopt tot en met vrijdag 30 november.

De week voorafgaand aan de stage van de vierdeklassers is het herfstvakantie! De week voorafgaand aan de herfstvakantie hebben de leerlingen in periodetijd een soort stagevoorbereidingsweek. Zorg dus dat er al meteen begonnen wordt met het zoeken/regelen van een stage! Voor vragen kunnen leerlingen zich richten tot juf Gigi, juf Mei-Mei of juf Daniëlle.