Sportdag

Wat een te gekke sportdag hadden we afgelopen vrijdag! Mooi weer, mooie sporten en een waanzinnige sfeer!

We mochten afgelopen vrijdag allemaal even de boeken opzij leggen en bewegen. Voor de meeste leerlingen toch wel een verademing! Maar ook voor de leerlingen die sporten minder leuk vinden was het een fijne dag: iedereen kon op zijn of haar eigen niveau presteren! Want we zijn niet allemaal gelijk, natuurlijk. We mochten frisbee spelen (een paar spannende partijen werden daar gespeeld), voetballen (wat was een eerstejaars leerlinge fanatiek en goed!), drie-op-een-rij (maar dan door te rennen en strategisch een lintje in 9 boter-kaas-en-eieren ringen te leggen. Erg leuk om zo middels sport ook met spel bezig te zijn. Ook was er een spel wat nog weinig kinderen kenden. Een boevenspel, waarbij de ene partij de boeven waren, en de tegenstander de politie. Hilarisch en geweldig spannend! Dit alles werd georganiseerd door leerlingen van het MBO, die de opleiding Sport & Bewegen mochten afronden. Voor ons leuk om te zien hoe aanstormende sportdocenten zich nu al enthousiast inzetten en aan onze kinderen hun skills laten zien. Volgend jaar weer, wat ons betreft!