Eindexamens

De eindexamens zitten erop! Afgelopen vrijdag had de kaderberoepsgroep het laatste examen, Engels welteverstaan.

Na vier jaar op de Tobiasschool gezeten te hebben zit het er dan écht op, en is het wachten op de uitslag. Spannend, want iedereen kan zich die dag nog wel herinneren! Daarna vliegen ze uit, naar het MBO. Voor de één een langverwachte stap, voor de ander nog dermate spannend dat ze stiekem misschien nog een jaartje zouden blijven. Voor de huidige vierdeklassers is het nog even op de nagels bijten tot 12 juni, en dan komt het verlossende antwoord. Tot die tijd gaan ze nog naar Berlijn, dus er is genoeg moois om die spanning nog even het hoofd te bieden. We duimen met iedereen mee en hopen dat zoveel mogelijk leerlingen op 10 juli het diploma mogen ontvangen!
Ook op die leerlingen die geen diploma halen zijn we trots. Want als je motto is 'worden wie je bent', dan is er meer dan alleen een papiertje waar je voor werkt.