Talentenjacht

Wauw, wat een toffe dingen hebben we weer gezien. Musicerende leerlingen, aanstaande rappers die hun kunsten nu al vertoonden, een drummer waar je U tegen zegt en dansers waar we stil van werden. Elk jaar is het aanbod weer anders: soms doen veel onderbouwers mee, dan weer veel stoere vierdeklassers: maar altijd is het aanbod verrassend, en zien we dingen die we in het klaslokaal nooit voor mogelijk hielden. En dat is het tofste aan die talentenjacht: je mag op je eigen niveau laten zien wat je graag wilt laten zien. En misschien zelfs even zijn wie je het liefst zou willen zijn, al is het maar voor even. Bijzonder hoe iedereen altijd geniet van het aanbod, maar ook respect heeft voor alle verschillende disciplines (dans, muziek, circus, etc.).

Dit jaar hielp zelfs de vierde klas mee: Juliana in de presentatie, Sharukh als hoofd van het geluid. En zo zagen we daar op de valreep nóg twee talenten, voor zij definitief van school gaan.