Hieronder vind je de meest recente mededelingen.

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van deze mededelingen? Meld je je dan aan via deze pagina.

Let op: je kunt niet reageren op de e-mails die je over mededelingen krijgt. Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op via de contactpagina.

• Schoolgids 2022-2023 online 18 juli, 2022

De nieuwe schoolgids is gepubliceerd op onze website. In de week van 22 augustus ontvangen de leerlingen per post een mini-gids thuis met daarin handige info voor het nieuwe schooljaar. Benieuwd naar vakanties en lesvrije dagen? Deze staan in de schoolgids en zijn ook al verwerkt in de agenda op de website.

• Corona-maatregelen 8 november, 2021

Na de persconferentie hebben we besloten om de ontsmettingspaal weer neer te zetten bij de ingang van de school. Het ontsmetten van de handen is niet verplicht, maar we raden het wel aan. Ook houden docenten weer 1,5 meter afstand en zorgen we dat we gespreid pauze houden. We hopen natuurlijk dat we open kunnen blijven en dat de maatregelen tijdelijk van aard zijn. Over specifieke maatregelen hebben we de ouders voor de herfstvakantie een brief gestuurd.

• Schoolgids 2021-2022 online 9 juli, 2021

De nieuwe schoolgids is gepubliceerd op onze website. Je vindt de gids op deze pagina. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.

• Diploma-uitreiking 24 juni, 2021

De diploma-uitreiking vindt plaats op woensdag 7 juli! De tijden per klas volgen…

• Rooster in tijden van corona 22 april, 2021

De roosters die op onze website gepubliceerd zijn, zijn de roosters zoals we die het liefst willen draaien. Vanwege corona zijn deze roosters aan veranderingen onderhevig.

• PTA Programma 28 september, 2020

Het PTA examenboekje (Programma van Toetsing en Afsluiting) voor de nieuwe 3e klassen staat op de website! Deze is te vinden onder het kopje Schoolinformatie / PTA & examen.

• Lesrooster 31 augustus, 2020

Het vaklessenrooster staat op de website! Het perioderooster volgt zo snel mogelijk.

• Kantine 18 augustus, 2020

De kantine is vanaf maandag 31 augustus weer geopend.

• Rooster 14 augustus, 2020

De leerlingen krijgen dinsdagochtend het rooster voor 2020-2021.

• Schoolgids 2020-2021 online 3 juli, 2020