terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Eerste schooldag Dinsdag 27 augustus is de eerste schooldag na de zomervakantie. We starten om 8.45 uur en de leerlingen zijn vrij om 12.25 uur.
  • Schoolgids 2019-2020 online De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • Examens Week 19 en 20 zijn de landelijke schoolexamens. Hierdoor zullen de derdeklassers soms een aangepast rooster hebben.
  • Schoolfeest Vrijdag 12 april is er weer het jaarlijkse schoolfeest! Er komt een hip-hop formatie uit Den Haag optreden! De leerlingen krijgen een brief mee met meer informatie.
  • Praktijkexamens Maandag 1 april starten de praktijkexamens. Ze duren t/m dinsdag 9 april. Sommige klassen hebben daardoor een aangepast rooster.