terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Winterweer! In verband met de weersomstandigheden zijn de leerlingen om 12.25 naar huis gegaan. Dit om problemen in het OV of op de fiets te voorkomen.
  • Adventsviering Vanmorgen (4 december) is het Paradijsspel uitgevoerd door docenten van de Tobiasschool. Dit in het teken van de eerste advent.
  • MBO week De vierde klassen hebben week 48 een MBO week. Helaas kan die niet voor alle leerlingen doorgaan.
  • OUDERAVOND Op de ouderavond van 28 november vinden er vooral individuele gesprekken plaats met de leerlingen.
  • IDFA 2017 We gaan op 16 november om 09.30 uur met alle klassen naar de IDFA.
  • SCHOOLGIDS 2017-2018 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • KEUZEGIDS VO AMSTERDAM 2017 Bekijk snel onze pagina uit de Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017.