terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Let op! Het PTA- en examenreglement voor klas 3 en 4 staat op de website! Onder het kopje 'Schoolinfo'.
  • Let op! Morgen (vrijdag 20 sept) zijn de leerlingen vrij in verband met de bijeenkomst van vrijeschooldocenten in Maarssen. Dit in het kader van het 100-jarig bestaan van de vrijeschool.
  • Ouderavond Let op! De ouderavond van dinsdag 17 september start om 19.00 uur in plaats van 20.00 uur! De inloop is vanaf 18.30 uur.
  • Rooster Let op: het rooster hebben de leerlingen gekregen en zal binnenkort op de website verschijnen.
  • Eerste schooldag Dinsdag 27 augustus is de eerste schooldag na de zomervakantie. We starten om 8.45 uur en de leerlingen zijn vrij om 12.25 uur.
  • Schoolgids 2019-2020 online De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • Examens Week 19 en 20 zijn de landelijke schoolexamens. Hierdoor zullen de derdeklassers soms een aangepast rooster hebben.
  • Schoolfeest Vrijdag 12 april is er weer het jaarlijkse schoolfeest! Er komt een hip-hop formatie uit Den Haag optreden! De leerlingen krijgen een brief mee met meer informatie.
  • Praktijkexamens Maandag 1 april starten de praktijkexamens. Ze duren t/m dinsdag 9 april. Sommige klassen hebben daardoor een aangepast rooster.