terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• INHAALWEEK Van maandag 9 juli t/m vrijdag 13 juli eindigen de lessen om 12.25 uur. In de middag is er de mogelijkheid om werk in te halen.
  • CITOWEEK Van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli is weer de CITO-week.
  • Zeilsportdag Vrijdag 29 juni gaan we weer zeilen met alle klassen!
  • Examentijd voorbij! Uitslag examens bekend, 18 juli diploma-uitreiking vanaf 18.00 uur.
  • Nieuwe privacywet Wij verwerken van onze leerlingen en medewerkers persoonsgegevens. Wij hechten eraan de verplichtingen vanuit de (aangescherpte) privacywetgeving op een juiste en transparante wijze uit te voeren. Meer hierover is te lezen op de website van onze scholengroep: www.vova.nl.
  • Schoolfeest! Vrijdag aanstaande is het grote schoolfeest! 20.00 - 00.00 met DJ RoofOff!
  • YES! Eindelijk.. De examens zitten erop! Vandaag heeft de kaderklas het laatste examen gemaakt.
  • Examens na de meivakantie beginnen op 14 mei de examens.
  • Stage Het is de laatste stageweek voor de derdeklassers.
  • Ouderavond Op de ouderavond van 17 april vinden er alleen individuele gesprekken plaats met ouders en leerlingen.
  • Praktijkexamen Vanaf dinsdag 3 april tot en met 10 april hebben de 4e klassen praktijkexamen.
  • Samen sterk voor Red een Kind Maandag 12 maart 2018 organiseert klas 4C een sponsorloop voor Red een Kind. Voor vragen neem contact op met 4C of mail naar t.bungert1@tobiasschool.vova.nl
  • Bereikbaarheid School Doordat er van 19 februari tot en met 23 februari aan de Aalsmeerweg wordt gewerkt is de school met de auto moeilijk bereikbaar.
  • Kijk- en luistertoets Let op: dinsdag 30 en woensdag 31 januari zijn er Kijk& Luistertoetsen voor het vak NL.
  • Rekentoets Let op: volgende week donderdag 18 en vrijdag 19 januari zijn de rekentoetsen. Deze zijn voor de klassen drie en vier. Het rooster is bij de leerlingen bekend.
  • Kerstspel Let op: aanstaande vrijdag 22 dec. spelen de leerkrachten het kerstspel. Start: 8.45 uur. Het is dus extra belangrijk dat leerlingen niet te laat komen!
  • Winterweer! In verband met de weersomstandigheden zijn de leerlingen vandaag (11 dec.) om 12.25 naar huis gegaan. Dit om problemen in het OV of op de fiets te voorkomen.
  • Adventsviering Vanmorgen (4 december) is het Paradijsspel uitgevoerd door docenten van de Tobiasschool. Dit in het teken van de eerste advent.
  • MBO week De vierde klassen hebben week 48 een MBO week. Helaas kan die niet voor alle leerlingen doorgaan.
  • OUDERAVOND Op de ouderavond van 28 november vinden er vooral individuele gesprekken plaats met de leerlingen.
  • IDFA 2017 We gaan op 16 november om 09.30 uur met alle klassen naar de IDFA.
  • SCHOOLGIDS 2017-2018 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • KEUZEGIDS VO AMSTERDAM 2017 Bekijk snel onze pagina uit de Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017.