terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Advent Maandag 3 december beginnen we weer met een adventverhaal. Wees op tijd!
  • IDFA Woensdag 21 november gaan we weer naar het IDFA! Start: 9 uur.
  • Het nieuwe rooster staat online! Zowel het vaklessenrooster als het perioderooster zijn op de website te vinden.
  • Schoolgids 2018-2019 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • Diploma-uitreiking Woensdag 18 juli is de diploma-uitreiking voor de vierdeklassers. Aanvang 18.00 uur.
  • INHAALWEEK Van maandag 9 juli t/m vrijdag 13 juli eindigen de lessen om 12.25 uur. In de middag is er de mogelijkheid om werk in te halen.
  • CITOWEEK Van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli is weer de CITO-week.
  • Zeilsportdag Vrijdag 29 juni gaan we weer zeilen met alle klassen!
  • Examentijd voorbij! Uitslag examens bekend, 18 juli diploma-uitreiking vanaf 18.00 uur.
  • Nieuwe privacywet Wij verwerken van onze leerlingen en medewerkers persoonsgegevens. Wij hechten eraan de verplichtingen vanuit de (aangescherpte) privacywetgeving op een juiste en transparante wijze uit te voeren. Meer hierover is te lezen op de website van onze scholengroep: www.vova.nl.