terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• Bereikbaarheid School Doordat er van 19 februari tot en met 23 februari aan de Aalsmeerweg wordt gewerkt is de school met de auto moeilijk bereikbaar.
  • Kijk- en luistertoets Let op: dinsdag 30 en woensdag 31 januari zijn er Kijk& Luistertoetsen voor het vak NL.
  • Rekentoets Let op: volgende week donderdag 18 en vrijdag 19 januari zijn de rekentoetsen. Deze zijn voor de klassen drie en vier. Het rooster is bij de leerlingen bekend.
  • Kerstspel Let op: aanstaande vrijdag 22 dec. spelen de leerkrachten het kerstspel. Start: 8.45 uur. Het is dus extra belangrijk dat leerlingen niet te laat komen!
  • Winterweer! In verband met de weersomstandigheden zijn de leerlingen vandaag (11 dec.) om 12.25 naar huis gegaan. Dit om problemen in het OV of op de fiets te voorkomen.
  • Adventsviering Vanmorgen (4 december) is het Paradijsspel uitgevoerd door docenten van de Tobiasschool. Dit in het teken van de eerste advent.
  • MBO week De vierde klassen hebben week 48 een MBO week. Helaas kan die niet voor alle leerlingen doorgaan.
  • OUDERAVOND Op de ouderavond van 28 november vinden er vooral individuele gesprekken plaats met de leerlingen.
  • IDFA 2017 We gaan op 16 november om 09.30 uur met alle klassen naar de IDFA.
  • SCHOOLGIDS 2017-2018 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier in te zien. Voor de start van het schooljaar ontvangen de leerlingen een mini-gids thuis met daarin handige info.
  • KEUZEGIDS VO AMSTERDAM 2017 Bekijk snel onze pagina uit de Keuzegids Voortgezet Onderwijs Amsterdam 2017.