Gouden dagen docenten

Sabine Udoactiviteiten

Niet alleen de leerlingen maken met elkaar de Gouden Weken mee, ook voor het docententeam is het belangrijk en fijn om elkaar binnen en buiten de schoolmuren beter te leren kennen.

De afgelopen drie weken hebben we daarom op verschillende vlakken onze kennis vergroot, de buurt verkend en lekker gegeten.

Onze Gouden Dagen vonden plaats op drie donderdagen na de lesdag.

Op de eerste donderdag hebben we van Jacques Meulman geleerd hoe we elkaar én onze leerlingen nog beter kunnen zien voor wie we zijn en hoe we elkaar in onze kracht kunnen zetten. Aansluitend aten we stapels pannenkoeken, gebakken door lieve collega’s.

De week erop maakten we een wandeling door de buurt naar het IJsbaanpad, waar Melchior ons een interessant verhaal vertelde over één van de vele beelden waar je zonder actieve waarneming misschien wel elke dag langs sjeest. Buiten in de frisse lucht, uitkijkend over het water, hadden we gezamenlijk een kleine borrel.

De laatste donderdag werd georganiseerd door onze gymdocent. We hebben op het Slotermeer gekanoed, gesupt of gezeild. Aansluitend hebben we de Gouden dagen afgesloten met een hapje en een drankje.