Schoolfeest 2017

Wat een feest hadden we afgelopen vrijdag in school! Het jaarlijkse schoolfeest werd gevierd en er waren weer ruim 100 leerlingen aanwezig. DJ Norman Goossex draaide de hele avond de populairste muziek en er werd volop gedanst.

De sfeer was fantastisch en de leerlingen gingen met een grote glimlach rond de klok van middernacht naar huis. Koen en Bjorn liepen af en toe met bitterballen rond, want in de leerlingenraad werd het idee geopperd dat er af en toe iets warms rond moest gaan. Prima idee!
Dit is één van de dingen die we erin gaan houden en al aangepast zijn in het draaiboek. Ook stond de DJ dit jaar op een podium en dat was ook een idee van de leerlingen. Wij als organisatie waren maar wat blij met deze input, want ze bleken allemaal gouden grepen. Na afloop werd er opgeruimd door het team en door sommigen nog even nageborreld. Elk jaar genieten we na afloop weer van hoe ’t liep, van de goede sfeer en vooral van hoe gezellig onze leerlingen waren. Het thema was ‘masked ball’ en we zagen vele uiteenlopende maskers en kostuums over de dansvloer schuiven. Een succesvolle avond!